Különleges panorámás penthouse lakás a diplomatanegyedben!
July 24th, 2024

Különleges panorámás penthouse lakás a diplomatanegyedben!

Terézváros nevét Mária Terézia, egykori magyar királynőről kapta, aki jelentős hatással volt a város fejlődésére. A kerület szívében húzódik a patinás Andrássy út, amely a Hősök Terébe torkollik, a Városliget kapujába. Ez a hatalmas zöld terület számos múzeumnak és az állatkertnek ad otthont, így remek regenerálódási lehetőséget nyújt a környék lakóinak.

Az Andrássy úton több irodaház várja az elegáns lokációt kereső cégeket. Terézvárosban a modern luxus is megjelenik, például egy lélegzetelállító panorámával rendelkező penthouse formájában. Ez a 150 m²-es, 7. emeleti lakás 140 m²-es terasszal rendelkezik, amely minden szobából elérhető. A hatalmas üvegfelületek világos és tágas teret biztosítanak, míg az elektromos zsalúziák és hőszivattyús fűtés modern komfortot nyújtanak.

A penthouse exkluzív extrákkal is büszkélkedhet, mint például szauna és jacuzzi lehetőséggel a teraszon. Az amerikai konyhás nappali, vendégszoba, hálószoba és két fürdőszoba tágas és kényelmes életteret biztosítanak. Az épület díjnyertes, Építőipari Nívódíjas, prémium parkolási lehetőséggel, két parkolóval a mélygarázsban közvetlenül a lift előtt. A biztonságot biztonsági őr és rendőri védelem biztosítja.

Terézváros Budapest egyik legvonzóbb kerülete, amely a történelem, a kultúra és a modern luxus egyedülálló keverékét kínálja.

Videó:


Vissza