Kulcsrakész penthouse lakások a város felett
April 15th, 2024

Kulcsrakész penthouse lakások a város felett

A teraszos lakások mindig is népszerűek voltak a belvárosban. A csodálatos kilátás, minőségi kivitelezés teszi még vonzóbbá a 8 lakásos Király utcai penthouse projektet, melybe igazán érdemes befektetni.

A páratlan adottságú fejlesztés a tradíció és a korszerűség tökéletes kapcsolódása, egy történelmet megidéző műemléki környezetben, országos műemléki védettség alatt lévő házban, az előkelő 6. kerület szívében, Pest tetején, csodálatos kilátással a városra, a Budai hegyekre, Bazilikára, Mátyás templomra, a Budai várra, Zsinagógára, Operára.
Penthouse lakások tervezésekor a tervezők arra törekedtek, hogy a lakások minél több irányból kapjanak természetes megvilágítást, a lakóegységek intimitása biztosított legyen, valamint, hogy a fantasztikus panoráma a lehető legtöbb lakásból élvezhető legyen.
Minden lakásnak hatalmas teraszt alakítottak ki, melyek alkalmasak az egyéni pihenésre illetve a baráti összejövetelek megtartására is. Nagyszerű befektetés is, mivel Budapest pezsgő belvárosában épült, így igazán keresett lakástípus a nyüzsgő életmódot kedvelő bérlők körében.
Kiváló alaprajz és elosztású ingatlanok, akár 1, 2, 3 vagy 4 hálószobás kivitelben, most kedvezményesen 5%-os áfával elérhetőek.

Videó:


Vissza