Igazi modern otthon - körülvéve a természet csendjével
June 19th, 2024

Igazi modern otthon - körülvéve a természet csendjével

Törökbálint gyönyörű természetvédelmi övezet mellett található, ahol a városi élet nyüzsgése helyett a természet csendje és nyugalma vár.

Ebben a festői környezetben helyezkedik el egy kivételes, 2022-ben elkészült penthouse lakás, amely minden igényt kielégít. A lakás pragmatikus tervezése és magas minőségű kivitelezése garantálja a hosszú távú értéket és kényelmet. A modern építészeti megoldások és a gondosan kiválasztott anyagok kombinációja elegáns és praktikus otthont eredményez.
 

Lakás Főbb Jellemzői
 

  • Nappali és Étkező: A tágas nappali és étkező ideális helyszínt biztosít a családi összejövetelekhez és baráti vacsorákhoz. A modern, nyitott tér tervezése lehetővé teszi, hogy a lakók teljes mértékben kihasználják a panorámás kilátást.
  • Három Hálószoba: A lakás három kényelmes hálószobája tökéletes privát teret biztosít a pihenéshez. A hálószobák világosak és jól szellőztethetők, biztosítva ezzel a nyugodt alvást.
  • Két Fürdőszoba: A két modern fürdőszoba luxus élményt kínál, a legkorszerűbb berendezésekkel és elegáns dizájnnal.
  • Privát Garázs: A lakáshoz tartozó kétállásos privát garázs kényelmes parkolási lehetőséget nyújt, így az autók mindig biztonságban vannak.

Videó:


Vissza