Budapest a lábaink előtt
May 16th, 2024

Budapest a lábaink előtt

Nem mindennapi panoráma tárulkozik elénk a Gellért hegyen megtalálható ingatlannak a teraszáról: az egész város a lábaink előtt hever.

Ez a többszintes luxusingatlan egy amerikai konyhás nappaliból és ebédlőből, 2 hálószobából, infraszaunás fürdőszobából, egy nemrég felújított, saját fürdőszobás alagsorból és egy 60m²-es teraszból áll.

A nagy múltú és történelmi hangulatú I. kerület legismertebb része maga a Várnegyed. A budai várban lakókat az a kiváltság érheti, hogy nap mint nap olyan látványosságok között sétálhatnak, mint a Budavári Palota, a Halász Bástya vagy a Mátyás templom, illetve a közelmúltban felújított Várkert Bazár. A vár mellett a Tabán zöld területei, valamint a Gellérthegy nyújt kikapcsolódási lehetőséget a természetbe vágyóknak, továbbá több gyógyfürdőben is regenerálódhatunk.

A legközelebbi bevásárló központok a MOM Park és a Mammut, ez utóbbi a Vár lábánál, a Széll Kálmán tér mellett található. Innen indul a 4-6-os villamos a Margit hídon át a pesti oldalra. De akár innen, akár a Batthyány térről elérjük az M2-es metrót, amivel percek alatt Pest belvárosában lehetünk.

Diákok tekintetében, a környék első sorban a Testnevelési Egyetemen vagy az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán tanulók körében lehet népszerű. A kerület olyan modern irodaházai miatt is népszerű, mint az EcoDome vagy a Buda Center.

Videó:


Vissza